Intrerupator triplu cap scara / cap cruce wireless cu touch Livolo cu rama din sticla, standard Italian – Serie noua

Intrerupator triplu cap scara / cap cruce wireless cu touch Livolo cu rama din sticla, standard Italian – Serie noua

Intrerupatoare cu touch

175 lei215 lei

Reducere 19%

Catre Magazin

Profita chiar acum de 19% reducere la Intrerupator triplu cap scara / cap cruce wireless cu touch Livolo cu rama din sticla, standard Italian – Serie noua.
Intrerupator triplu cap scara / cap cruce wireless cu touch Livolo cu rama din sticla, standard Italian, cu textura de crystal, indicator de lumina, rezistent la umiditate si la zgarieturi, rafinament la superlativ. Se pot conecta maxim 3 intrerupatoare in circuit (cap cruce) Poate fi actionat: - Direct de la intrerupator on/off prin atingere; - Din telecomanda Livolo, una din cele 2 modele: Telecomanda tip breloc Livolo Telecomanda cu Touch Screen Livolo din sticla(telecomenzile se achizitioneaza separat); - De pe smartphone cu ajutorulHub-ului BroadLink RM4 PRO+Telecomanda Livoloprin aplicatia Ihc for Eu. - Vocal cu Google Home sau Amazon Alexa. Intermediar intre intrerupator si Google Home sau Amazon Alexa aveti nevoie de hub-ulBroadLink RM4 PRO.

Alte produse de la Casesmart

Copyright © dlsit.ro
Proprietarul site-ului dlsit.ro nu este raspunzator de calitatea produselor, de preturi sau de livrari. Toate acestea cad in sarcina magazinelor partenere.