Intrerupator Dublu Cap Scara / Cruce cu Variator, Wireless si Touch LIVOLO – Serie Noua

Intrerupator Dublu Cap Scara / Cruce cu Variator, Wireless si Touch LIVOLO – Serie Noua

Intrerupatoare cu touch

236 lei295 lei

Reducere 20%

Catre Magazin

Profita chiar acum de 20% reducere la Intrerupator Dublu Cap Scara / Cruce cu Variator, Wireless si Touch LIVOLO – Serie Noua.
Intrerupatorul dublu cap scara / cruce cu variator wireless si touch LIVOLO din seria noua este un produs imbunatatit si inovator ce vine ca rezultat al tehnologiei dezvoltate in ani de studii si cercetari. Este un produs practic, fabricat din materiale de calitate si rezistent in timp, ce ofera utilitate si confort casei tale. Se monteaza in doza rotunda sau patrata cu distanta dintre suruburi 60mm. Se pot conecta maxim 3 intrerupatoare in circuit (cap cruce) Imbunatatiri fata de seria veche: Compatibilitate cu mai multe tipuri de becuri Timp de raspuns mai rapid la actionarea touch-ului Chip mai puternic si robust - fabricat in Japonia Consum de energie redus in stand-by Design compact ( dimensiuni reduse fata de modelul anterior ) Tensiune maxim ...

Alte produse de la Casesmart

Copyright © dlsit.ro
Proprietarul site-ului dlsit.ro nu este raspunzator de calitatea produselor, de preturi sau de livrari. Toate acestea cad in sarcina magazinelor partenere.